Projekt

Nya visioner

Trummenäs är skärgårdsidyllen där Hemudden varit verksam sedan 1960-talet och drivit utvecklingen, bland annat av arrendetomter, camping, båtplatser och golfbana. Här kan du se några av de projekten som vi har genomfört. Vill du få aktuella uppdateringar så följ oss på Facebook »

Trummenäs förskola

Trummenäs


En ny förskola med 6 avdelningar är under byggnation med planerat färdigställande 15 april 2021. Entreprenör är Dynacon och hyresgäst är Karlskrona kommun.

Dahlberg 5

Landbrogatan 9


Hemudden förvärvar fastigheten Dahlberg 5 från Svenö fastigheters AB. Fastigheten är centralt placerad på Trossö och har en byggrätt på 7 våningar.

Försäljning till Eksjöhus

Trummenäs


Hemudden har sålt ett detaljplanelagt område på Trummenäs till Eksjöhus bostad AB. Totalt kommer området bestå av 55 bostäder i BRF-form och villatomter. Läs mer om projektet på https://eksjohusbostad.se/objekt/brf-skargardsviken-trummenas/

Renovering Bollögatan

Bollögatan 4-6


Renovering har utförts på Bollögatan på Saltö. Fastigheten har utrustats med 3-glasfönster, nya säkerhetsdörrar från Daloc samt fått förbättrad utemiljö med parkering, uteplats, belysning med mera.

Renovering på Chapmansplan

Chapmansplan 7


Fastigheten har fått en ny tvättstuga och nya säkerhetsdörrar från Daloc. Dessutom har renovering och stambyte genomförts i 6 lägenheter.

Sheldon 8

Ronnebygatan 27


Byggnation av fyra lägenheter på innergård. Lägenheterna är mellan 55-69 kvadratmeter i etage med entré från markplan. I samband med byggnationen av lägenheterna byggdes även ny tvättstuga, nya lägenhetsförråd och nytt soprum.

Torstäva 14:1


Lagakraftvunnen detaljplan på ca 3 Ha för förskola, bostäder och livsmedelsaffär.

Torstäva 14:15


I södra delen av fastigheten finns en tomt på 2 300 m2 där radhus håller på att projekteras. I norra delen av fastigheten planläggs bostäder på ett område av 4 Ha.

Västra Nättraby 10:87

Fasanstigen 38


Vårdboende har byggts ut från 4 till 8 lägenheter samt byggnation av extra gemensamhetsytor och personalrum.

Björkholmen 24

Chapmansplan 7A-B


Detaljplanändring för att tillåta byggnation på vinden pågår. Inredning av lägenhet i källare har genomförts.